Μπρους Γουίλις: Η πρώτη του φωτογραφία εννέα μήνες μετά τη διάγνωσή του με αφασία


Τον περασμένο Μάρτιο η οικογένεια του Μπρους Γουίλις ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός αποσύρεται από τον χώρο του κινηματογράφου επειδή διαγνώστηκε με αφασία, μια πάθηση που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά του να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορικά και γραπτά.

Έκτοτε, ο ίδιος απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έκανε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Πριν μερικές ώρες, ωστόσο, η κόρη του, Σκάουτ Γουίλις, πόσταρε μία φωτογραφία του πατέρα της με τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ.

Σε αυτή, το ζευγάρι απολαμβάνει ένα οικογενειακό γεύμα, είναι ευδιάθετο και κρατιέται από το χέρι.

Η ανακοίνωση για τη διάγνωση του Γουίλις με αφασία

Στις 3ο Μαρτίου 2022, η πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Ντέμι Μουρ, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία σοκάροντας τους θαυμαστές του.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες.

Ως αποτέλεσμα αυτού και μετά από πολλή σκέψη, ο Μπρους αποχωρεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν.

Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *