Μπράιαν Τζόνσον: Ο άντρας που ζει και τρέφεται όπως οι άνθρωποι των σπηλαίων


Μπορεί πρόσφατα να έχετε συναντήσει στην αρχική σας σελίδα στο TikTok έναν σφιχτά μυώδη άντρα με μεγάλα γένια. Ποιον από όλους; Εκείνον που συνήθως επιδεικνύει εξωφρενικές ποσότητες κρέατος, σηκώνει εκατοντάδες κιλά σε βάρη και γρυλίζει. Είναι απίστευτα – σχεδόν επώδυνα – γυμνασμένος, και σχεδόν πάντα χωρίς μπλούζα. Κοιτάζει την κάμερα και λέει:

«Τιμήστε τον αγώνα των προγόνων μας» και «εκφράσετε την πιο κυρίαρχη μορφή σας». Αυτός είναι ο Μπράιαν Τζόνσον, ο «βασιλιάς του συκωτιού», ένας influencer που ενθαρρύνει τους ακολούθους του να υιοθετήσουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων των σπηλαίων.

Κάνει αλήθεια αρχέγονες ιεροτελεστίες;

«Άρχισα να βάζω μέσα μου, όσα ο σύγχρονος κόσμος άφησε έξω», εξηγεί χαρακτηριστικά για τον τρόπο ζωής του. «Το να ζω όπως οι προγόνοι μας, με άλλαξε και με μεταμόρφωσε στον εξελικτικό κυνηγό, στον αδυσώπητο μαχητή, στον κατά συρροή προγονικό επιχειρηματία, που είμαι σήμερα. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου».

@liverking♬ original sound – Liver King

Ο 45χρονος με πάθος για τη φυσική κατάσταση, περπατά ξιπόλητος και προσπαθεί να μείνει κοντά στη φύση. Προτιμά το κρύο και κάνει μπάνιο με παγάκια, καθώς υποστηρίζει ότι η άνεση της ζέστης δεν είναι καλή για τον οργανισμό. Ο «βασιλιάς του συκωτιού» ισχυρίζεται ότι δεν πλένει καν τα δόντια του. Κι αυτά είναι μόνο μερικές από τις ιεροτελεστίες του. Το πιο περίεργο;

Ο αυτοαποκαλούμενος CEO προγονικής διαβίωσης τρώει ωμά όργανα ζώων, όπως καρδιές και συκώτι, εξού και το προσωνύμιο. Ακόμη καταναλώνει μυελό των οστών και πίνει αίμα ζώων. Είναι επίσης γνωστό ότι τρώει όρχεις ταύρου λόγω των υποτιθέμενων διατροφικών τους πλεονεκτημάτων.

Αν αναρωτιέστε που μένει αυτός ο άνθρωπος, όχι δεν κοιμάται στο δάσος. Ζει με την οικογένειά του και τους δύο σκύλους του Ντόμπερμαν σε μια τεράστια έπαυλη 8.300 τετραγωνικών μέτρων στο Όστιν του Τέξας. Προσθέτει ότι δεν επιτρέπει την είσοδο κινητών τηλεφώνων ή οποιουδήποτε είδους ραδιοκυμάτων στην κρεβατοκάμαρά τους.

Ο «βασιλιάς του συκωτιού» έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 1 εκατομμύριο δολάρια. Το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου του έχει προέλθει από από τα συμπληρώματα διατροφής που διαφημίζει και στα περιβόητα βίντεό του.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *