Μπέττυ Μαγγίρα: Σερβίρει κουραμπιέδες ολόγυμνη


Η Μπέττυ Μαγγίρα έβαλε ή μάλλον… «έβγαλε» τα γιορτινά της και ανέβασε τη θερμοκρασία στα… ύψη.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχασε το χριστουγεννιάτικο στοίχημα της εκπομπής της από τον Δημήτρης Μακαλιάς και κλήθηκε να φωτογραφηθεί με ελεύθερο θέμα «κουραμπιές».

Η ίδια γράφει στη σχετική δημοσίευση που έκανε στο Instagram: «Έχασα για 2η φορά στο foto challenge από τον Δημήτρη Μακαλιά. ΘΕΜΑ: Κουραμπιές!!!! Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας !!!!! Ποσα ν’ άντεξω η κεντρικια Πχια???????».

Στην εν λόγω εικόνα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε να φωτογραφηθεί topless, κρατώντας μπροστά της έναν δίσκο με κουραμπιέδες.

Δείτε τη φωτογραφία της Μπέττυς Μαγγίρα

Το ίδιο θέμα φωτογράφησης είχε να κάνει λίγες ώρες πριν και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος κινήθηκε σε πιο «ασφαλή» νερά.

Δείτε την φωτογραφία του Δημήτρη Μακαλιά

Σέξι ατύχημα της Μπέττυς Μαγγίρα: Της έπεσε η φούστα on air

Η Μπέττυ Μαγγίρα στην έναρξη της πρωινής της εκπομπής επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερα στενό λάτεξ παντελόνι και μάλιστα να χορέψει με άνεση.

«Μπράβο σου που το έβαλες αυτό το ρούχο και έκανες κι αυτά τα ανοίγματα. Δεν σου περνούσε από το μυαλό κι αν σκιστεί τι κάνω;» τη ρώτησε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Είμαι έτοιμη για όλα, αγάπη μου. Μου έχει πέσει η φούστα στη Eurovision, τι να λέμε τώρα;» του απάντησε η παρουσιάστρια και αφηγήθηκε στην ομάδα της ένα ατυχές περιστατικό που της έτυχε στον εθνικό τελικό της Eurovision του 2008.

«Στις γρήγορες αλλαγές στον ελληνικό τελικό φορούσαμε κάτι φούστες κι ήμασταν με κορμάκια. Πηγαίναμε πίσω, ερχόντουσαν οι χορευτές με τις βεντάλιες κι αλλάζαμε σε 5-8».

Αυτή ήταν μία χριτς-χρατς φούστα, που το περιμέναμε με τη Ματθίλδη ότι μπορεί να μην κουμπώσει σε μια απ’ τις δυο και μάλιστα το βάλαμε στο σενάριο. Είπαμε: αν πέσει στη μία θα πει η άλλη ότι έκανες επίτηδες για να φανείς πιο πολύ. Και το περάσαμε ότι ήταν στημένο, ενώ δεν ήταν» παραδέχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όταν έπεσε όμως η φούστα, ακούω ένα «ωωω» από κάτω. Αν μη τι άλλο άρεσε» κατέληξε με χιούμορ η παρουσιάστρια.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *