Μπένος-Xαλκιάς: «Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να υποδυθούμε το ομοφυλόφιλο ζευγάρι»


Ο «Αντώνης» και ο «Σπύρος», το gay ζευγάρι του «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μιλάνε για τους ρόλους τους και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Οι ηθοποιοί Γιώργος Μπένος και Ορέστης Χαλκιάς υποδύονται τον Σπύρο και τον Αντώνη, αντίστοιχα, το gay ζευγάρι στην καθηλωτική σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Διαβάστε επίσης: «Maestro»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Και οι δύο λένε πως οι χαρακτήρες που ενσαρκώνουν είναι περικυκλωμένοι από σκοτάδι.

«Είναι φανταστικό να έχω στη σειρά για μαμά τη Μαρία Καβογιάννη» δηλώνει ο Γιώργος Μπένος. Ο Ορέστης Χαλκιάς υποδύεται τον εγγονό της Χαρούλας Αλεξίου και γιο του Φάνη Μουρατίδη, το οποίο όπως λέει αποκαλεί «ρομπότ».

Ερωτώμενοι για τυχόν δύσκολες σκηνές που γύρισαν στη σειρά ο Γιώργος Μπένος κάνει αναφορά στη σκηνή που δέχεται βία από τον πατέρα του και τη σκηνή που τον εντοπίζει ο Αντώνης.

«Εγώ ευτυχώς έχω τα καλά στοιχεία του ρόλου μου. Ως έφηβος αν και ένιωθα αποδοχή από τους γονείς μου…ως έφηβος πάντα αντιδράς» αναφέρει ο Ορέστης Χαλκιάς.

Ο Γιώργος Μπένος αποκαλύπτει πως στη δική του εφηβεία έχασε τον θείο του, γεγονός που του στοίχισε και τον επηρέασε πολύ. «Υπήρχαν φορές που δεν ήθελα να πάω καν στο σχολείο» συμπληρώνει.

Παράλληλα δηλώνει πως δεν δυσκολεύτηκαν να υποδυθούν το ομοφυλόφιλο ζευγάρι. «Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι να μπαίνεις σε άλλους ρόλους από αυτό που είσαι» εξηγεί ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Δεν μπορούμε να εστιάζουμε στο ότι δύο άνθρωποι αγαπιούνται. Ο Αντώνης με τον Σπύρο δώσανε ένα φιλί, αυτό είναι το σοκαριστικό; Εκεί θα εστιάσουμε;» διερωτάται χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπένος.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *