Αθηναϊς Νέγκα: Η πρώτη της δήλωση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού


Μετά την ανάρτηση που έκανε η Αθηναϊς Νέγκα στο instagram, ανακοινώνοντας (με έμμεσο τρόπο) τον χωρισμό από τον σύζυγό της, η ίδια έκανε μια λιτή δήλωση στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Η Αθηναϊς Νέγκα δεν θέλησε να πει πολλά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί της από το «Πρωινό μας», τονίζοντας απλά χαρακτηριστικά πως οι σχέσεις αλλάζουν και ότι ελπίζει να συνεχίσει να έχει μια καλή σχέση με τον άντρα της.

«Δεν έχω κάτι να πω. Οι σχέσεις αλλάζουν. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω μια καλή σχέση με τον άντρα μου και να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω», ήταν η λιτή δήλωση που έκανε η Αθηναϊς Νέγκα.

Δείτε το βίντεο

Η ανάρτηση της Αθηναΐδος Νέγκα για τον χωρισμό της

«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλακιες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα,να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *