Αργύρης Αγγέλου: Έχω χάσει και δουλειές, δεν τις έπαιρνα όλες


Ο Αργύρης Αγγέλου προσκεκλημένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε σε διάφορες στιγμές στην καριέρα του. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τον ρώτησε για το Dancing With The Stars: «Τότε ήσουν λίγο ρέστος;».
Εκείνος απάντησε: «Όχι λίγο ρέστος, μην βάζεις το λίγο μπροστά, δεν χρειάζεται. Δεν υπάρχει ακόμα πρόβλημα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα υπήρχε. Δηλαδή ήταν το σημείο μηδέν, άντε να ήταν το παρά πέντε».

«Σε αυτές τις περιπτώσεις, κάθομαι στον καναπέ και κοιτάζω το ταβάνι, λέω «Θεέ μου βοήθα» και συνήθως, κάτι έρχεται. Έτσι ήρθε και το τηλέφωνο από το DWTS τότε, στις 3 τη νύχτα ήρθε μήνυμα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Η Αλεξάνδρα Μικρούτσικου συγκινείται και θυμάται: Δεν καταλαβαίναμε ότι ο μπαμπάς ήταν επώνυμος

Οι πρώτες δουλειές στον χώρο του θεάματος που ήρθαν με τον «παραδοσιακό τρόπο»

«Ο μπαμπάς μου έφερνε καθημερινά στο σπίτι δύο εφημερίδες. Τότε ανακοίνωναν στις εφημερίδες τις μεγάλες παραγωγές, ζητούσαν κόσμο για να στελεχώσουν τους θιάσους. Πήγαινα συνέχεια σε αυτά. Πριν την τηλεόραση, όλες τις δουλειές τις έπαιρνα με ακρόαση», δήλωσε ο ηθοποιός.

Έχω χάσει και δουλειές, δεν τις έπαιρνα όλες

«Έχω χάσει και δουλειές, δεν τις έπαιρνα όλες. Τότε δεν διαχειριζόμουν την απόρριψη άνετα, στεναχωριόμουν. Όταν φτάσεις στους 2 και δεν σε παίρνουν λες «τόσο κοντά ήμουν». Μου άρεσε πολύ η αδρεναλίνη της ακρόασης. Όλοι που περίμεναν στην ουρά της ακρόασης ήθελαν να με βρίσουν. Είχα το καλό χτυποκάρδι πριν την ακρόαση», είπε κλείνοντας.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *