Απόστολος Γκλέτσος: «Ήταν καλή σχέση, αλλά…» – Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πρόσφατο χωρισμό, καθώς και για τα θέματα της επικαιρότητας.

Απόστολος Γκλέτσος: Χώρισε από τη σύντροφό του – Η γνωριμία και η τελευταία κοινή εμφάνιση

Αναφορικά με το θάνατο του 16χρονου Ρομά, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε «η ΕΕ έχει δώσει τεράστια κεφάλαια για την ενσωμάτωσή τους αλλά κάποιοι ειδικοί τα φάγανε. Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται συνέχεια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και πολλοί από αυτούς εξαναγκάζονται σε μια συνεχόμενη παρανομία. Έχουμε και μια Αστυνομία που δεν είναι εκπαιδευμένοι και είναι θερμοκέφαλοι».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει πόσο πρέπει να κάτσει φυλακή, ενώ για τον Δημήτρη Λιγνάδη τόνισε ότι πρέπει να κάτσει «πολύ» στη φυλακή.

Ακόμα ισχυρίστηκε πως δεν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη τώρα.

«Φαντάζεσαι να με παρενοχλεί κάποιος εμένα; Υπήρξαν περιπτώσεις που συνέβησαν πράγματα και πήρα τον λόγο και λύθηκαν επί τόπου» είπε.

Για την κόρη του είπε ότι σπουδάζει σκηνοθεσία. «Σκέφτομαι, λες να γίνει και αυτό;» είπε για το ενδεχόμενο να τον σκηνοθετήσει. «Έρχονται πολύ ψαρωμένοι, κάνουν σαν να μην είναι μπροστά μου» είπε για τα αγόρια της.

«Ήταν μια καλή σχέση. Όσο μεγαλώνεις ενώ χρειάζεσαι έναν σύντροφο, δεν ανέχεσαι απλά πράγματα. Η σχέση που με σημάδεψε ήταν με τη Μαρία που κάναμε και την κόρη μας» είπε για τον πρόσφατο χωρισμό του.

Δείτε όσα είπεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *