Αποκάλυψη-βόμβα για τον Νίκο Φώσκολο από ηθοποιό της Λάμψης – «Δέχθηκα πονηρή πρόταση»


Η Βίκυ Πρωτογεράκη με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα παρασκήνια της σειράς, «Η Λάμψη» μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη.

«Ένας από τους λόγους όμως που έφυγα από μόνη μου ήταν γιατί δεν ήθελα να κλαίω. Δεν μπορούσα. Τα παίρναμε τελευταία στιγμή τα κείμενα και ήταν και πολύ μεγάλα. Υπήρχε πολύ κους κους του τύπου «αυτή δεν κλαίει», «αυτή παίζει στο Εθνικό θέατρο». Ήξερα για κάποιον φίλο μου, που δεν θέλω να πω το όνομα του, πως του είχαν κάνει μια ιστορία αν και έπαιζε από την αρχή εκεί. Του έκαναν διάφορα και τον έσβησαν από τον χάρτη σιγά σιγά», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Απίθανες αποκαλύψεις: «Ζήτησα αύξηση στο Καλημέρα Ζωή και την επόμενη μέρα… βρέθηκα νεκρός»

Για την αποχώρησή της από τη σειρά η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε: «Δεν υπήρχε αυτός για να σκηνοθετεί εκεί, άλλοι σκηνοθέτες ήταν. Ο Νίκος Φώσκολος δεν ερχόταν ποτέ στο πλατό, άλλοι σκηνοθετούσαν και εμένα με έβγαζαν «μαύρη» και όταν μιλούσα ήμουν λίγο στο σκοτάδι. Αν συνέχιζα δεν θα χαλούσε το όνομα μου αλλά θα χαλούσε η υγεία μου. Δεν θέλω να το πω αυτό, γιατί έχει πεθάνει και ο άνθρωπος και έχει συγχωρεθεί. Απλά έγινε κάτι το οποίο με ενόχλησε. Ήταν ηθικής φύσεως. Από κανέναν συντελεστή δεν ένιωσα κάποιο φλερτ ή κάποια πονηρή πρόταση παρά από τον ίδιο τον βασικό. Τον Νίκο Φώσκολο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.

«Αν ζούσε ο Νίκος Φώσκολος θα είχαν γίνει καταγγελίες εις βάρος του, είχα ακούσει διάφορα πράγματα», κατέληξε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Δείτε το απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *