Απίθανες δηλώσεις για τον Σταμάτη Φασουλή: «Σου εύχομαι να μην τον γνωρίσεις ποτέ, δεν…»


Συνέντευξη στην κάμερα πρωινής εκπομπής μίλησε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, την πολύκροτη υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, με αφορμή την πρόσφατη δικαστική τους διαμάχη, ενώ άφησε τις αιχμές της για τον Σταμάτη Φασουλή.

«Μόνο τηλεόραση βλέπω πλέον, ούτε γκόμενο δεν βλέπω. Έχω πέσει με τα μούτρα στο γκομενιλίκι μου με την τηλεόραση» δηλώνει με το δικό της χιούμορ η Βάσια Τριφύλλη, ενώ παραδέχεται ότι θα ήθελε να συμμετάσχει στο J2US.

«Ο Σταμάτης Φασουλής δεν έχει καμία σχέση με show, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο ταλέντο στο show αλλά… εκεί ο Σταμάτης. Δεν τον συμπαθώ κιόλας. Σου εύχομαι να μην τον μάθεις, φαντάσου κάνω και τον σταυρό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και προσθέτει: «Δεν μου έκανε κάτι προσωπικά, θα τον είχα σφάξει. Το λέω για να μη σε στεναχωρήσει όπως στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους από εμάς».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βάσια Τριφύλλη πήρε θέση και για το επεισόδιο ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό και πως ο κατηγορούμενος ηθοποιός είχε ζητήσει συγγνώμη ενώπιον όλου του θιάσου. «Είχα πει στη Σοφία να μην το συνεχίσει. Ωραία, και τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;».

«Εν τη ρύμη του λόγου το είπα, δεν το είπα ως επαγγελματική διαστροφή της κοπέλας» απαντά η ηθοποιός για το σχόλιο «ανακατώστρα» που έκανε για τη Σοφία Παυλίδου.

Δείτε όσα είπεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *