Απίθανες δηλώσεις από ελληνίδα ηθοποιό: «Όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν με μπικίνι»


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του «Breakfast@star» παραχώρησε το πρωί της Τρίτης η Σόφη Ζαννίνου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε το πώς θα ήθελε να είναι η κηδεία της, δηλώνοντας αρχικά πως «σκοπεύω να πεθάνω στα 138».

«Η κηδεία μου θα είναι καταπληκτική. Είμαι 72 ετών τώρα και σκοπεύω να πεθάνω στα 138. Έχω δώσει εντολή στην κόρη μου να με θάψει με μαγιό, με μπικίνι» είπε αρχικά.

«Αν θέλουν αν έρθουν όλοι με μαγιό, δεν έχω καμία αντίρρηση. Το κόνσεπτ της κηδείας μου θα είναι παραλία και θα έχει σίγουρα πολύ κόσμο. Να έχουμε πελατάκια. Και θέλω να μου τραγουδούν το ‘Τράβα μπρος’» συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν θα ήθελε να μιλήσει κανείς στην κηδεία της. «Θα ήθελα να σηκωθώ εγώ από την κάσα και να τραγουδήσω το ‘Έχω στενάχωρη καρδιά’. Θα αργήσει η συντέλεια του κόσμου. Φάτε, πιείτε και ό,τι… μην πω τη συνέχεια» δήλωσε.

Όσον αφορά την επόμενη ζωή της θα ήθελε να είναι ψάρι και να εξερευνήσει τον βυθό. «Να μην έχω μνήμη, να μη μιλάω και να είμαι απλά μια χαριτωμένη μαρίδα, δεν θέλω τίποτα άλλο. Ελεύθερη και ανιδιοτελής μέσα στο νεράκι» είπε.

«Θα ήθελα να αναστήσω τον Ντα Βίντσι για να τον εξομολογήσω. Τελευταία θα ρώταγα για την σκ@@@μούρα την Τζοκόντα» συμπλήρωσε.

Δείτε όσα είπεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *