Απίστευτο ταλέντο: Έπαιξε πιάνο στον βυθό με στολή καταδύτη


O YouTuber Joe Jenkins δεν είναι η πρώτη φόρα που επιλέγει να παίξει πιάνο σε ασυνήθιστα μέρη. Στο παρελθόν το έχει κάνει πάνω σε βάρκα, έξω από το Μπάκιγχαμ, ακόμη και σε… αερόστατο.

Αυτή τη φορά όμως ο YouTuber το πήγε ένα βήμα παρακάτω, καθώς έπαιξε πιάνο… στον βυθό. Φορώντας εξοπλισμό για κατάδυση, ο Joe Jenkins κάθισε στο κίτρινο πιάνο του, μέσα στο νερό και έπαιξε το «Under the Sea» από την ταινία της Disney «Μικρή γοργόνα».

Ο πιανίστας- που το κανάλι του στο YouTube έχει πάνω από 4,15 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες- δήλωσε ότι σχεδίαζε επί δύο χρόνια αυτή την «αποστολή». Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικά χρόνια κάποιος τον προκάλεσε να παίξει πιάνο στον βυθό. Ο Joe Jenkins πιστεύει ότι είναι ο μόνος που το έχει κάνει ενώ το μουσικό όργανο είναι όλο μέσα στον νερό.

Μιλώντας στο BBC, ο YouTuber σημείωσε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισε ήταν να σιγουρευτεί ότι το πιάνο θα λειτουργούσε μέσα στο νερό. «Δεν είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν υποβρύχια, οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι ξόδεψα πολύ χρόνο με δοκιμές», δήλωσε. Αν και «φριχτά παράτονο» και «απίστευτα σκουριασμένο», το πιάνο δούλεψε.

Δείτε βίντεο:in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *