Απίστευτη στιγμή στον Τροχό της Τύχης: Όταν παίκτης έκανε επίτηδες λάθος για να πάρει τα χρήματα συμπαίκτριά του


Πρόκειται για μια από τις στιγμές που, αν και έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια, έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό όλων όσων την είχα παρακολουθήσει.

Έμοιαζε με ένα κανονικό επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης», σαν όλα τα υπόλοιπα, ωστόσο όλα άλλαξαν λίγα λεπτά πριν το τέλος.

Ήταν η στιγμή που η απόφαση του Χάρη να βοηθήσει την συμπαίκτριά του να κερδίσει 8.520 ευρώ έκανε τους πάντες να τον ζητωκραυγάζουν.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες καλούνταν να βρουν τέσσερις λέξεις με θέμα το διάστημα με τη Μαρία να συγκεντρώνει τα περισσότερα χρήματα, ωστόσο είπε λάθος την μια από αυτές.

Οι λέξεις ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα» και εκείνη είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα».

Η άλλη κοπέλα η οποία «χρεοκόπησε» με τον Χάρη να «χρεοκοπεί» επίσης και να επιλέγει να πει επίτηδες λάθος τις λέξεις, ώστε να πάρει ξανά σειρά η συμπαίκτριά του και να κερδίσει τα 8.520 ευρώ που είχε συγκεντρώσει.

Είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα» και «μαύρες, τρύπες, γαλαξίος, διάστημα» ενώ το σωστό ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα».

Η συμπαίκτρια του πήρε σειρά και είπε τη σωστή λέξη με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να αποθεώνει τον Χάρη και το κοινό να επαναλαμβάνει ρυθμικά το όνομα του.

Δείτε το στιγμιότυπο από τον Τροχό της Τύχης από το 48:50 και μετά

Το κοινό καταχειροκροτούσε με το απίστευτο σκηνικό!in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *