Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί τον Μπράντ Πιτ ότι πήγε να πνίξει ένα παιδί και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο


Λεπτομέρειες από την έγγαμη ζωή της με τον Μπραντ Πιτ έδωσε η Αντζελίνα Τζολί σε καταγγελία που υπέβαλε εναντίον του πρώην συζύγου της.

Σε αυτή αναφέρεται σε αυτό που περιέγραψε στα έγγραφα ως κακοποιητική συμπεριφορά σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016.

Πήγε να πνίξει ένα παιδί

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να έπιασε από το λαιμό ένα από τα παιδιά τους και να «άρπαξε» την τότε σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, από το κεφάλι κατά τη διάρκεια πτήσης ιδιωτικού αεροπλάνου το 2016, σύμφωνα με τη μήνυση που έχει στην κατοχή του το «Page Six» από την Τρίτη.

Η μήνυση αναφέρει ότι ο Μραντ Πιτ, 58 ετών, φέρεται να «έπιασε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο», ενώ «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε».

«Κάποια στιγμή, έριξε μπύρα στην Τζολί. Σε άλλη στιγμή, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά», αναφέρουν επίσης τα έγγραφα.

Πώς προσπάθησε να τον σταματήσει

Η 47χρονη Τζολί φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει και «άρπαξε» τον τότε σύζυγό της από πίσω, για να προσπαθήσει να τον σταματήσει.

«Για να βγάλει την Τζολί από την πλάτη του, ο Πιτ ρίχτηκε προς τα πίσω στα καθίσματα του αεροπλάνου, τραυματίζοντας την πλάτη και τον αγκώνα της Τζολί», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

«Όλα τα παιδιά όρμησαν μέσα και με γενναιότητα προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Πιτ έπιασε από το λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Μερικά από τα παιδιά παρακάλεσαν τον Πιτ να σταματήσει»in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *