Αντόνιο Μπαντέρας: «Το έμφραγμα ήταν από τα καλύτερα πράγματα που μου συνέβησαν»


Ο Αντόνιο Μπαντέρας αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του και στον τρόπο που βρήκε για να προσδιορίσει ξανά τη ζωή του.

Ο διάσημος ηθοποιός το 2017 υπέστη έμφραγμα και όπως αποκάλυψε η σύντροφός του Νικόλ Κίμπελ του έσωσε τη ζωή καθώς αντέδρασε γρήγορα παρέχοντάς του την κατάλληλη βοήθεια.

«Συνειδητοποίησα ότι το έμφραγμα πιθανόν ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου, επειδή τα πράγματα που δεν ήταν σημαντικά και ανησυχούσα καθημερινά γι’ αυτά δεν είχαν πλέον νόημα. Σκέφτηκα, γιατί ανησυχώ για όλα αν πρόκειται να πεθάνω; Πάντα ήξερα ότι θα πέθαινα, αλλά τώρα το γνωρίζω», ανέφερε ο χολιγουντιανός ηθοποιός.

Στη συνέχεια εξήγησε πως μέσα από αυτή την περιπέτεια κατάλαβε τι πραγματικά έχει αξία. Η κόρη του Στέλλα που απέκτησε με τη Μέλανι Γκρίφιθ, η οικογένειά του αλλά και οι φίλοι του βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγους μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο ο Αντόνιο Μπαντέρας είχε δηλώσει «Δεν ήταν τόσο δραματικό όσο έγραψαν κάποιοι» ενώ τόνισε πως το έμφραγμα δεν του προκάλεσε σοβαρή βλάβη αλλά υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης τριών στεντ στις αρτηρίες του.

Ο 62χρονος Αντόνιο Μπαντέρας και η κατά 19 χρόνια μικρότερη σύντροφός του, Nικόλ Κίμπελ, γιόρτασαν πριν λίγο καιρό τα 8 χρόνια σχέσης τους. Το ζευγάρι μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram, μερικές φωτογραφίες από την επέτειο των 8 χρόνων τους. Οι δυο τους φορώντας μπουρνούζια και γυαλιά ηλίου, πόζαραν στο κρεβάτι, με κόκκινα μπαλόνια και τον αριθμό «8».

«8 χρόνια μαζί. Απολαμβάνοντας το κάθε δευτερόλεπτο» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης ο Αντόνιο Μπαντέρας.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *