Ανθή Βούλγαρη: Αποκαλύπτει για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της


Απούσα από το «Κοινωνία Ώρα MEGA» ήταν τις προηγούμενες μέρες η Ανθή Βούλγαρη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και ήταν αδύνατο να βρίσκεται στο στούντιο.

Πλέον, έχει επιστρέψει στο πόστο της και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Εντάξει, περιπέτεια… Πιάστηκε η μέση μου. Όποιος έχει από το παρελθόν προβλήματα, όταν πάει να σηκώσει χαλιά… Ο σύζυγός μου δε με πολυβοήθησε με τα χαλιά γι’ αυτό το έπαθα αυτό αλλά εντάξει, είχε πρόβες, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την πορεία της εκπομπής τους.

«Δε μπορώ χωρίς τον Ιορδάνη και δε μπορώ και χωρίς τον κόσμο που μας βλέπει το πρωί. Το πρωινό ξύπνημα δε συνηθίζεται αλλά γίνεται πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο όταν ξέρεις ότι θα πας και θα βρεις μια πολύ καλή ομάδα δεμένη, έναν άψογο συνεργάτη και ξέρεις ότι θα βρεθείς με το κοινό. Έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο… Είναι πολύ ωραία αυτή η σχέση. Δόξα τω Θεώ αν και είναι αρχή πάμε πολύ καλά. Είναι όμορφη χρονιά γιατί έχουμε πολύ ανταγωνισμό. Είναι καινούργια τα σχήματα, οι ομάδες είναι καινούργιες, είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι. Πραγματικά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά», κατέληξε.

Δείτε το βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *