Αννίτα Ναθαναήλ: Η αποκάλυψη για την μεγάλη αλλαγή στην προσωπική της ζωή


Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Αννίτα Ναθαναήλ  στην «Ελένη». Η επιχειρηματίας άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει διαχωρίσει τη ζωή της από τον επί 22 χρόνια σύζυγό της.

«Γενικά είμαι πάρα πολύ μονή. Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας. Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου όλη μέρα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα κάθε μέρα και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι πρότινος δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω. Να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές. Είμαστε ξέρεις… ».

Στη συνέχεια, η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για τις δύο κόρες της που σπουδάζουν πλέον στο Λος Άντζελες.

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν το όνειρο τους», σημείωσε.

Ενώ για τον ρόλο της μητέρας ανέφερε: «Έφερα εις πέρας το δύσκολο έργο της μάνας».

«Είμαι πολύ κοντά τους, το ίδιο και ο Κρις και έχουμε την υψηλή επιστασία. Ποσό γρηγορά πέρασαν τα χρόνια. Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει , έχω δακρύσει και είχα πάντα τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την εικόνα της παραδέχτηκε ότι ότι την τσαλακώνει και την κάνει να νιώθει νέα. «Είναι πολλές οι αλλαγές πάνω μου και διαρκώς, θέλω την ηλικία μου να την κουβαλώ πάνω μου ανάλαφρα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο μέλλον λέγοντας ότι «είμαι εδώ να γινώ και γιαγιά και να υποστηρίξω όλους αυτούς τους ρόλους που έπονται, έχω πολλά όνειρα για μένα, θα κοιτάξω και λίγο την Αννίτα και θα κάνω πράγματα για τον εαυτό μου».

Δείτε τη συνέντευξή τηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *