Άννα Βίσση: Αποχαιρέτησε τον Σταμάτη Κόκοτα με τον πιο συγκινητικό τρόπο


Στο πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον χαμό του Σταμάτη Κόκοτα.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής «έφυγε» τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10), στο Ασκληπιείο νοσοκομείο της Βούλας, όπου νοσηλευόταν μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η Άννα Βίσση δεν θα μπορούσε να μην τον αποχαιρετήσει

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της σε νυχτερινό κέντρο στην Κύπρο μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Σταμάτη Κόκοτα και ερμήνευσε το τραγούδι του «Όνειρο Απατηλό«, συγκινώντας όσους ήταν παρόντες.

«Θέλω το ειλικρινές χειροκρότημά σας για αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ έχω δουλέψει μαζί του πολύ παλιά, με έλεγε Αννούλα και είχε έρθει πέρσι στο Hotel Ermou και τραγούδησε κιόλας. Τον αγάπησα πολύ ως τραγουδιστή, είχε κάτι πάρα πολύ αρχοντικό και υπέροχο αυτός ο άνθρωπος. Ήταν ο βασιλιάς. Θέλω να τον θυμηθούμε παρέα», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Απρίλιο, ο Σταμάτης Κόκοτας μαζί με την παρέα του βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση. Αυτή ήταν και η τελευταία δημόσια εμφάνισή του.

Ο σερ της πίστας παρακολούθησε το πρόγραμμα, διασκέδασε και μάλιστα κάποια στιγμή πήρε και το μικρόφωνο και ερμήνευσε κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του.

*Πηγή βίντεο: Instagram/Haris Sianidis in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *