Αγγελική Ηλιάδη: «Πήγαινε στην εκκλησία αντί για βόλτες με φίλες μου, πάντα πίστευα στον Θεό!»


Η Αγγελική Ηλιάδη σε σπάνια της εξομολόγηση αναφέρθηκε στη βαθιά της πίστη στο Θεό, στη παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν από γνωστό παραγωγό αλλά και στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ. 

Η παρενόχληση στο παρελθόν

«Μου συνέβη και εμένα κάποια στιγμή στα πρώτα μου βήματα παρενόχληση. Ήμουν 19 χρονών, ο παράγωγος μου ένα βράδυ προφασιζόμενος ότι θα με πήγαινε σε ένα στούντιο, με πήγε σε ένα σπίτι και μου επιτέθηκε. Ήμουν ένα παιδί με πάρα πολύ θάρρος και θράσος. Του επιτέθηκα κι εγώ και τον ανάγκασα να ανοίξει την πόρτα για να φύγω. Την επόμενη μέρα πήγα στην εταιρεία, είπα στον διευθυντή τι συνέβη, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα. Ήταν μια άσχημη εμπειρία αλλά αυτό που μου έδωσε τρομερή ικανοποίηση είναι πως ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε από τον χώρο», δήλωσε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Η κακή συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο

Σχετικά με τοξικές και απρεπείς συμπεριφορές στον εργασιακό της χώρο, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Δεν έχω αποχωρήσει ποτέ από σχήμα λόγω τοξικής συνεργασίας, όλες μου οι συνεργασίες ήταν υπέροχες. Από άποψη απαιτήσεων, κάποια στιγμή κάποιος θέλησε να με μειώσει. Ήταν άντρας καλλιτέχνης. Σε μια συνεργασία μου, ο επιχειρηματίας δεν ήταν συνεπής απέναντι στους καλλιτέχνες του κέντρου και η συνεργασία μας τέλειωσε πρόωρα. Ο επιχειρηματίας άφησε να εννοηθεί ότι ήμασταν εμείς που θέλαμε να φύγουμε από το μαγαζί».

Το πρόβλημα υγείας και η βαθιά πίστη στο Θεό

«Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ, όταν ο μικρός γιος μου ήταν τριών ετών. Η γυναικολόγος μου “έφυγε” από καρκίνο, τη λάτρευα, ήταν η γυναίκα που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο δύο παιδιά. Η απώλεια της όρασής μου ήταν συνέπεια της υπερβολικής δόσης κορτιζόνης που έπαιρνα. Πάντα πίστευα στον Θεό. Η σχέση μου με το θείο στοιχείο υπάρχει από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Στην εφηβεία πήγαινα στην εκκλησία αντί για βόλτα με τις φίλες μου. Έκλαιγα, προσευχόμουν, ξεσπούσα και όταν έβγαινα ήμουν ήρεμη. Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην σκηνή», ανέφερε επίσης η Αγγελική Ηλιάδη.

Η γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά και την σχέση που έχει με τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Έχω θωρακίσει την προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχει ηρεμία στο σπιτικό μου. Η γιαγιά μου, Καίτη Γκρέυ, είναι θρύλος. Μου έβαλε το μικρόβιο για το τραγούδι. Έζησα πάρα πολύ μαζί της στα παιδικά μου χρόνια και έχω πολύ γλυκές αναμνήσεις από την φροντίδα που μου προσέφερε. Η ζωή τα έχει φέρει έτσι και η επικοινωνία χάνεται μερικές φορές. Δε νιώθω πολύ καλά με αυτό».

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *