Αγγελική Ηλιάδη: «Ο θάνατος του πατέρα μου είναι ό,τι πιο άσχημο έχω περάσει στη ζωή μου»


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μίλησε για την τραγική απώλεια του πατέρα της, που τη σημάδεψε, τις ενδεχόμενες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά και την κακόβουλη κριτική που έχει δεχθεί στο παρελθόν.

«Ο χαμός του γονιού δεν συγκρίνεται με τίποτα. Την απουσία του την αισθάνομαι κάθε λεπτό, σε κάθε γωνιά μέσα στο σπίτι. Έχει έρθει κιόλας, μου έχει μιλήσει. Ξέρω ότι είναι καλά, ότι με βλέπει και με προσέχει. Υπάρχει απλά υπάρχει κάπου αλλού», εξομολογήθηκε.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν μου έχει γίνει τηλεοπτική πρόταση. Δεν ξέρω πώς θα τα πήγαινα στο κομμάτι της παρουσίασης, αν και νομίζω ότι η δουλειά του τραγουδιστή τα εμπεριέχει όλα αυτά μέσα».

Όσο για το αν δέχεται κακοπροαίρετα σχόλια, απάντησε: «Δυστυχώς, πάντα υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι που θα πετάξουν χολή. Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και τη δέχομαι την κριτική, όταν εκφράζεται κόσμια όμως».

Η Αγγελική Ηλιάδη κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο «Με τα μάτια σου το λέω» σε δικούς της στίχους και μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου από την Panik Records.

Δείτε όσα είπεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *