Αγγελική Ηλιάδη: Αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει βιβλίο με τη ζωή της


Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε ότι πρόκειται να γράψει βιβλίο με τη ζωή της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον λόγο που χώρισε με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και μίλησε για τις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο του τραγουδιού.

«Θα πήγαινα στο Survivor»

Μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της διανύει η τραγουδίστρια όπως δήλωσε στην κάμερα. Η όμορφη καλλιτέχνις πέρα από τα τραγούδια της, βρέθηκε στο προσκήνιο με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Φάρμα».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν θα συμμετείχε ξανά σε αντίστοιχο παιχνίδι απάντησε: «Μου αρέσουν τα παιχνίδια επιβίωσης και οι δοκιμασίες…θα το σκεφτόμουν να πάω στο Survivor».

Ανέφερε επίσης πως η εμπειρία της στη «Φάρμα» ήταν υπέροχη και αποτέλεσε για εκείνη μία «διέξοδος σε όλα όσα ζούμε καθημερινά».

«Έχουμε χωρίσει»

Αναφορικά με τη σχέση που δημιουργήθηκε με τον συμπαίκτη της, Γρηγόρη Αναστασιάδη δήλωσε πως δεν είναι πλέον μαζί, κάτι που και εκείνος είχε ξεκαθαρίσει πριν αρκετό καιρό.

«Με τον Γρηγόρη δημιουργήθηκε μια όμορφη σχέση, όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι είδαμε ότι δεν συμβαδίζουμε», συμπλήρωσε.

Η ίδια δήλωσε μόνη αυτήν την περίοδο κάτι που της αρέσει πάρα πολύ.

Στην ερώτηση εάν έχει βιώσει άσχημες συμπεριφορές στο επάγγελμά της είπε: «Δεν θα καταδικάσω το επάγγελμά μου επειδή ελάχιστοι είχαν κόμπλεξ και ήθελαν να φαίνονται περισσότερο αυτοί».

Τέλος, αποκάλυψε πως πρόκειται να γράψει βιβλίο που θα αφορά τη ζωή της και θα το συγγράψει η ίδια. «Θέλω να παρουσιάσω την αλήθεια μου μέσα από τα δικά μου μάτια», υπογράμμισε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *