Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Καινούργιου: «Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς»


Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας με αφορμή δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου για το GNTM.

H παρουσιάστρια μετά το ρεπορτάζ τόνισε κατηγορηματικά: «Να πω κάτι που κρατιέμαι μέρες; Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς που βγαίνουν σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και κατακεραυνώνουν ξαφνικά κάποια projects που φαίνονται κίτρινα για το επίπεδό τους. Και οι ίδιοι… στο ίδιο τους το κανάλι παρουσιάζουν τα πιο τρας προϊόντα στην ελληνική τηλεόραση.  Εγώ με αυτούς που έχουν γίνει κριτές των πάντων και καλά οι ποιοτικοί που δεν μπορούν το κίτρινο… Επειδή όμως ο τηλεθεατής είναι πολύ έξυπνος και δεν τον ενδιαφέρουν τα μπλε, τα κίτρινα και τα ροζ αλλά η αλήθεια του κάθε ανθρώπου επιβραβεύει είτε με τα νούμερα τηλεθέασης είτε με άλλους τρόπους».

Διαβάστε επίσης: Συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Πάω κι εγώ σε ψυχίατρο, έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη»

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Δεν μπορώ όταν ξαφνικά πέφτουν όλοι να φάνε κάποιους συγκεκριμένους και δεν κοιτάμε τη δική μας την καμπούρα. Αυτό δεν μπορώ και αν έχω κάνει κάτι λάθος ζητώ συγγνώμη».

Δείτε το απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *