Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κάγκελο» όλοι με τον αποκάλυψη για τον Διονύση Μακρή


Μια απίθανη ιστορία αποκάλυψε στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ένα περιστατικό, στο οποίο «βοήθησε» τον Διονύσης Μακρής, ενώ εκείνος βρισκόταν στο «Dream Show».

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Είναι μεγάλη ιστορία που έχει ενδιαφέρον. Είναι μέσα, είναι φαβορί, αλλά έχει ένα πρόβλημα. Έλεγε ότι έχει ορμές και »δεν αντέχω, θα φύγω». Όπως κάνουμε το ζωντανό, του λέω ότι αν μας ζητήσεις ότι δεν νιώθω καλά ψυχολογικά και θέλω να συναντήσω τον Ανδρέα, μπορώ να σου κανονίσω κάποιο ραντεβού να κάνεις τη δουλειά σου. Μου λέει σοβαρά; Αν το κάνεις αυτό, θα σε ευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή. Του λέω για να γίνει αυτό, πρέπει να μου δώσεις το τηλέφωνο από την κοπέλα. Μου λέει όλα θα στα δώσω» λέει αρχικά.

«Στο επόμενο live μου το έδωσε και του λέω θα πρέπει να πεις στην παραγωγή δεν νιώθω καλά, θέλω να δω τον Ανδρέα… Τον παίρνω, πάμε Αττική Οδό και μου λέει στην έξοδο τάδε… Γίνεται η μαγική σκηνή. Φτάνουμε στο σπίτι κι είναι ο πατέρας του, η μάνα του, η κοπέλα του, η αδερφή του, όλη η οικογένεια να τον υποδεχτούν. Η κοπέλα καθόταν σε μια γωνιά. Με παίρνουν οι γονείς, φεύγουμε μαζί και του λέω θα με πάρεις τηλέφωνο να μπορώ να δικαιολογήσω στην παραγωγή το λόγο που μιλούσαμε μια ώρα. Με πήρε στις 4 το πρωί. Με έπαιρναν από την παραγωγή και τους έλεγα, θέλει να φύγει και δεν πρέπει να τον χάσουμε. Μετά μου λέει έλα να με πάρεις και του λέω δεν πας στο διάολο; Από εκείνη την ημέρα με κοιτούσε στα live σαν δικό του άνθρωπο» εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *