Αναστάσιος Ράμμος: Τρελά ερωτευμένος ο τραγουδιστής – Η σύντροφός του εμφανίζεται στο νέο του video clip


Ο Αναστάσιος Ράμμος, ο ερμηνευτής της επιτυχίας «Σε Δυο Μόνο Μάτια», διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή του τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά.

Ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης, με τη διαρκώς ανοδική πορεία, βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα η σύντροφός του πρωταγωνιστεί στο νέο του video clip του κομματιού «Της Κόλασης Φωτιά».

«Δεν το λες αυτό ρε φίλε» – Χαμός με τις δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου

Πρόκειται για την Ζάνα Μαλίκη, η οποία είναι ηθοποιός. Οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση τους τελευταίους δύο μήνες και είναι φουλ ερωτευμένοι.

Δείτε τις φωτογραφίες από το video clip

«Της Κόλασης Φωτιά»

Tο «Της Κόλασης Φωτιά» είναι ένα δυναμικό τραγούδι με ροκ στοιχεία, που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα. Πάντα ευρηματικός και ανατρεπτικός, ο Αναστάσιος Ράμμος μας μεταφέρει μέσα από το video του τραγουδιού, που σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis, τα δύο πρόσωπα του έρωτα, που μπορεί να οδηγήσει κάποιον από την απόλυτη χαρά στην απόλυτη καταστροφή.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο album «20 Γραμμάρια Και Ένα», το πρώτο της καριέρας του Αναστάσιου Ράμμου, που κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι ένα από τα hits που ξεχώρισε κι αγάπησε αμέσως το κοινό.  Το album είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής και το e-store της Panik Records, στο panikmusic.gr.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *