Αναστασία Παντούση: «Πέρασα κάστινγκ για τις “Άγριες Μέλισσες”, η Έλλη Τρίγγου για το “Κόκκινο Ποτάμι” και πήγαμε αντίθετα»


Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/12) η Αναστασία Παντούση. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που θαυμάσαμε στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για όλα.

Η ίδια δεν μοιάζει με τις ηρωίδες των έργων εποχής που υποδύεται. Είναι ένα σύγχρονο κορίτσι που δηλώνει ότι τη αρέσει να ζει με ένταση και έξαψη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και την Μάνη.

Σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική ανέφερε: «Ήξερα από μικρή ότι θα ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά. Ήμουν μία μαθήτρια που δεν ήμουν καλή, βαριόμουν. Επειδή πήγαινα σε μουσικό σχολείο μία θεατρολόγος μας δίνει τον «Μικρό Πρίγκιπα» και μας λέει ότι θα το ανεβάσουμε. Πάω σπίτι το έμαθα όλο απ’ έξω κι έτσι κατάλαβα ότι είναι αυτό που θέλω να κάνω».

Όταν ο Μανούσος Μανουσάκης της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι» έπαθε σοκ. Στο μέλλον επαγγελματικά θα ήθελε να δουλέψει περισσότερο στο σινεμά.

«Είναι αυτό που μου αρέσει, για αυτό έγινα ηθοποιός για να «βγαίνω» από εμένα και να κάνω κάτι άλλο», σχολίασε για τους ρόλους εποχής που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό.

Σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» σχολίασε: «Δεν το περίμενα καθόλου. Η πρωταγωνίστρια θα ήταν άλλη, θα ήταν η Έλλη Τρίγκου. Και τελευταία στιγμή κάτι έγινε. Εν τω μεταξύ κι εγώ είχα περάσει κάστινγκ για τις «Άγριες Μέλισσες» και κάπως ήρθαν τα πράγματα και πήγαν αντίθετα και πήγε η Έλλη στις «Άγριες Μέλισσες» κι εγώ στο «Κόκκινο Ποτάμι». Και δεν το περίμενα γιατί Παρασκευή πήγα στο γραφείο και το Σάββατο μου είπαν ότι με θέλουν για πρωταγωνίστρια», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Με αγχώνει η κριτική», σχολίασε σχετικά με την στάση της απέναντι στα social media.

Η Αναστασία Παντούση πρωταγωνιστεί επίσης στην θεατρική παράσταση «Ημέρα Κυρίου» στο θέατρο «Σταθμός».

Δείτε τη συνέντευξή τηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *