«Αν δεν είχα δει θαύματα, δε θα ήμουν ορθόδοξος όσο είμαι»


«Η πίστη κινεί βουνά, έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά». Αυτά ήταν τα λόγια του Σταμάτη Γονίδη ο οποίος όπως δήλωσε έχει δει θαύματα να συμβαίνουν και σε αυτό οφείλει την πίστη του.

Η συνέντευξή του

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη γέννηση της κόρης του, αλλά και τη βαθιά του πίστη στο Θεό.

Αναφερόμενος στη βαθιά του πίστη στο Θεό, ο Σταμάτης Γονίδης εξήγησε ότι «αν δεν είχα δει πράγματα και θαύματα δε θα ήμουν ορθόδοξος όσο είμαι. Η πίστη κινεί βουνά. Έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά, μέσα από πίστη. Ενώ είχε νοτιά, και το κύμα έπεφτε στα βράχια, έγινε λίμνη».

Μιλώντας για το τραγούδι του «Γυναίκα είναι η ζωή», ο Σταμάτης Γονίδης είπε: «Εξυμνώ τη γυναίκα και λέω την αλήθεια. Με τη γυναίκα μου έχουμε να ανταλλάξουμε άσχημες κουβέντες πάνω από δέκα χρόνια. Είναι όλα κατανοητά, διαβάζει ο ένας τον άλλο.

Αισθάνομαι νέος!

Αισθάνομαι πολύ πιο νέος από τη γυναίκα μου. Η ψυχή μου δε θα μεγαλώσει ποτέ. Αγαπώ την κάθε ρυτίδα μου και δε χαλιέμαι να πω ότι μεγαλώνω».

«Έχω άλλα δύο κορίτσια και έχω και εγγόνια. Δεν τα μεγάλωσα, αλλά ήμουν εκεί. Αλλά το κλάμα που σε ξυπνάει, δεν το έχω ζήσει. Είναι μια εμπειρία ασύλληπτη. Θα βαφτίσουμε το μωρό Μαρία Ελένη. Όσοι τη βλέπουν λένε ότι μου μοιάζει πολύ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η βάφτιση», είπε ο Σταμάτης Γονίδης για το κοριτσάκι τους.

Τα επαγγελματικά σχέδια του Σταμάτη Γονίδη, δε σταματούν στο τραγούδι. «Έβγαλα ένα κόκκινο κρασί πριν 18 χρόνια και είχαν φύγει 10.000 μπουκάλια. Τώρα έβγαλα ένα κρασί λευκό», είπε, ενώ σε ό,τι αφορά στον τομέα του τραγουδιού ανακοίνωσε ότι «βγάζω ένα νέο ζεϊμπέκικο που μιλάει για το πώς θα ήθελα να ζω. Λιτά και ελεύθερα».

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *