Αλλάζει ξανά ώρα το Πρωινό – Όλο το παρασκήνιο


Δεν έχουν τέλος οι αλλαγές στο Πρωινό του ΑΝΤ1 από την έναρξη του Μουντιάλ έως και σήμερα.

Μετά το φιάσκο του ANT1 Plus το κανάλι μεταδίδει τους περισσότερους αγώνες με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει τελείως το καθιερωμένο πρόγραμμα.

Η μπάλα όπως ήταν φυσικό πήρε και την πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Λιάγκα να ανακοινώνει το κλείσιμο της εκπομπής του μια ώρα νωρίτερα πριν από μερικές μέρες.

«Να πάω σε μια ανακοίνωση. Έχει γίνει λίγο χαμός με το Μουντιάλ. Ο ΑΝΤ1 το παρουσιάζει άψογα, πολύ ωραίες μεταδόσεις παιχνιδιών. Ωστόσο υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1 Plus. Για αυτό λοιπόν, τουλάχιστον για σήμερα, δε ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες… Σήμερα εμείς θα τελειώσουμε 12 παρά 20, γιατί θα γίνει και το pre game και 12 μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 αλλά και από τον ΑΝΤ1 Plus, για όσους έχουν κινητά κλπ το Μαρόκο-Κροατία. Και όλα τα σημερινά ματς, θα μεταδοθούν και από το κανονικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Τα πράγματα όπως φαίνεται μπαίνουν και πάλι στη θέση από σήμερα Δευτέρα μιας και το Μουντιάλ πέρασε στην επόμενη φάση και έτσι ο Λιάγκας ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι το πρόγραμμα θα τελειώνει στην ώρα του.

«Στολίσαμε και εμείς. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που λόγω Μουντιάλ θα τελειώσουμε 11.30. Από αύριο κανονικά επανερχόμαστε στην ώρα μας και θα τελειώνουμε 12.40» ανέφερε ο παρουσιαστής στην έναρξη της εκπομπής.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *