Αλέξης Παππάς: Αποχώρησε από παράσταση λίγο πριν την πρεμιέρα


Στα «κρύα του λουτρού» άφησε τους συναδέλφους του ο Αλέξης Παππάς. Ο ηθοποιός θα συμμετείχε στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» αλλά αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα.

Όπως αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο πρώην Bachelor είχε δώσει τα χέρια με τον σκηνοθέτη και παραγωγό και μάλιστα είχε ξεκινήσει και πρόβες.

Ωστόσο, ξαφνικά οι απαιτήσεις του άλλαξαν, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν ένιωθε έτοιμος για να ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

«Έχει συμβεί κάτι περίεργο, το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Ο Αλέξης Παππάς ήρθε στην παράσταση, συμφώνησε, έδωσε τα χέρια, έκανε πρόβα, πήρε κείμενο, ξεκίνησε, προχωρήσαμε και το φτάσαμε μέχρι ένα πολύ καλό σημείο. Εγώ τώρα που ήμουν στην Κύπρο, γιατί είχα δύο συναυλίες, ενημερώνομαι ξαφνικά από τα social media, ούτε από τον Αλέξη, ούτε από πουθενά αλλού, ότι ο Αλέξης δεν θα είναι στην παράσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκος Μαυρικίου.

Και πρόσθεσε: «Παίρνω λοιπόν, τηλέφωνο τον σκηνοθέτη και παραγωγό του θεάτρου και μου είπε ότι όντως ο Αλέξης επανήλθε, μετά τις συμφωνίες και είχε άλλες απαιτήσεις. Είχε άλλα δεδομένα, είπε ότι δεν ένιωθε έτοιμος και ότι φοβήθηκε πως δεν θα τα καταφέρει».

Κλείνοντας, ανέφερε πως ο ηθοποιός χρησιμοποίησε την κατάσταση προς όφελός του. «Ήταν μπερδεμένος και ασαφής ο λόγος που είπε. Εν τέλει όμως, αισθάνομαι πως χρησιμοποίησε λίγο την παράσταση».

Δείτε όσα δήλωσεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *