Αλέξης Γεωργούλης: «Με το ατύχημα ένιωσα ότι “φεύγω”»


Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης το μεσημέρι της Κυριακής (4/12).

Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τροχαίο που είχε πριν από 20 χρόνια, στην προσωπική του ζωή και στο πόσο τον επηρεάζει το συναίσθημα και ο έρωτας.

Στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με το πότε ενοχλήθηκε τελευταία φορά από κάτι, τόνισε ότι: «Γενικά αυτά που με πειράζουν είναι συναισθηματικά πράγματα, που χτυπάνε στην καρδιά και μένουν σαν μία ανάμνηση για πάντα. Όλα τα άλλα τα πειράγματα εξαφανίζονται. Αυτό που με κάνει να πιστεύω είναι ότι δίνω περισσότερη έμφαση στο τι αισθάνομαι σαν άνθρωπος παρά στο τι σκέφτομαι και βάζω σαν πρόγραμμα».

Και πρόσθεσε: «Θα μιλήσω λοιπόν για τα ερωτικά πειράγματα που φτάνουν στο σημείο που πιστεύεις ότι είναι καταστροφικά, ότι τελειώνει ο κόσμος. Δεν ένιωσα ποτέ τέτοια ένταση ούτε στο κομμάτι της υγείας. Στο ένα ατύχημα νόμιζα ότι “φεύγω”. Ούτε τότε δεν ένιωσα τέτοια ένταση, ενώ νόμιζα ότι “φεύγω”, τέλος η ζωή εδώ. Ο έρωτας είναι χειρότερος. Όταν βλέπω ερωτευμένου και βλέπω ότι γίνεται ένα “ατύχημα ασυνεννοησίας”, θεωρώ ότι δικαιολογείται οτιδήποτε και εάν κάνεις».

Για την απόρριψη, αλλά και τον λόγο που κρατάει την προσωπική του ζωή ιδιωτική, σημείωσε: «Έχω χτυπηθεί τρεις φορές δυνατά από τον έρωτα που έλεγα πώς και η ζωή να τελειώσει τώρα δεν θα έχω θέμα. Στην αρχή νόμιζα ότι με πείραζε η απόρριψη, μετά κατάλαβα ότι αυτό που χτυπάει δεν είναι ένας εγωισμός. Προχωρώντας είναι πράγματα που έχεις μέσα σου και το θυμάσαι. Όταν το παιδί αυτό πληγώνεται δεν έχουμε τη σύνδεση που θέλουμε. Σαν το παιδί που ζητάει παγωτό και δεν του δίνουμε. Δεν επιβεβαιώνω ποτέ τις σχέσεις μου γιατί μετά ο ιδιωτικός βίος θα γίνει δημόσιος. Δεν θα κρυβόμουν να μην φανώ ερωτευμένος, αλλά όπως και τώρα κρατάω την προσωπική μου ζωή όσο πιο ιδιωτική χωρίς να θέλω να είναι σκοτεινή».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τουin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *