Αγοράκι έφτιαξε τη βαλίτσα του για να «επισκεφθεί τον μπαμπά του στον ουρανό»


Μια χρήστης του TikTok, η Ashley Irwin η οποία έχασε πρόσφατα τον σύζυγο της, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι ξέρετε ότι ο γιος μου κάνει όλο χαριτωμενιές», λέει στο σχετικό βίντεο, «απόψε, λοιπόν, πριν πέσει για ύπνο, ζήτησε να του κατεβάσω την καλή τσαντούλα του και όταν τον ρώτησα που σκοπεύει να πάει μου είπε ότι αύριο έχει μεγάλο ταξίδι να κάνει. Επέμεινα ρωτώντας τον τι είδους ταξίδι είναι αυτό», συνεχίζει, «και μου είπε ότι θα πάει στον ουρανό να επισκεφθεί τον πατέρα του».

Πριν γεμίσει την τσάντα του, ο μικρός έβαλε τη μητέρα του να υποσχεθεί ότι δεν θα την ανοίξει να δει τι έχει μέσα. Εκείνη, όμως, δεν άντεξε και μοιράστηκε αυτα που είδε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ashley Irwin: Η ιστορία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο TikTok, συγκίνησε τους πάντες

Στην τσάντα, βρήκε μια μάσκα και κάπα σούπερ-ήρωα, σφυρίχτρα, γάντια και μπαλάκι του μπέιζμπολ, βέλη για όπλα τύπου nerf και μια κολώνια του μπαμπά του μέσα σε ένα παπούτσακι του – αυτός ήταν ο τρόπος που έβαζε ο μπαμπάς του την κολώνια στη βαλίτσα όταν έφευγε ταξίδι. Επίσης, στη βαλίτσα βρήκε και το πορτοφόλι του μπαμπά του, αλλά και το δικό του πορτοφόλι, που του το είχε πάρει δώρο εκείνος και το είχε γεμίσει με οικογενειακές φωτογραφίες.

Η ίδια είπε κάτι που την έκανε να συγκινηθεί: «Το απίστευτο είναι πως όταν πήγαιναν εκδρομές οι δυο τους, έτσι ακριβώς έφτιαχναν τις τσάντες τους. Και όταν γύριζαν μου έφερναν πάντα λουλούδια. Είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα κανει ο μικρούλης μου και αύριο».

Όπως ήταν φυσικό, όσοι είδαν το βίντεο έλιωσαν από τη συγκίνηση αφήνοντας σχόλια όπως αυτό: «Κλαίω σαν μωρό και θέλω πολύ να σας πάρω μια μεγάλη αγκαλιά και τους δυο!»

Ashley Irwin:Δείτε το video

@not_so_average_ashley

#griefandloss #fatherandson #iloveyou #wemissyou #heaven #healing #hepicksmeflowers

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *