Αγνώριστη η Νατάσα Καλογρίδη – Η εμφάνιση που άφησε άφωνους τους τηλεθεατές


Η Νατάσα Καλογρίδη άλλαξε εντελώς την εμφάνισή της και εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό.

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.  Η ίδια μίλησε για τη σχέση της με το διαδίκτυο αλλά και τα σχόλια που δέχεται.

«Χύμα δεν είμαι, τα λέω σταράτα! Δεν είναι πρόβλημα στη ζωή μου τα σχόλια που θα ακούσω. Στα «παλιά μου υποδήματα» δεν γράψω κάποιον. Απλά υπάρχει μία τράπεζα δεδομένων στην ψυχή και στο μυαλό μου που τα τοξικά γίνονται ανύπαρκτα, δε με αγγίζουν», είπε η ηθοποιός.

«Έχουμε μία τάση να φοβόμαστε το καλό, να μας κάνει καχύποπτους, ενώ το κακό έχει συνδεθεί με όλα τα πράγματα και είναι πια διαχειρίσιμο. Λόγω ενός πολύ σοβαρού συμβάντος όταν ήμουν 6 ετών, οφείλω να πω ότι πέρα από το τραύμα που μου άφησε, με έκανε πιο ντροπαλή να ακούω και να μην μιλάω. Από τα 13 μου και μετά που άρχισα και τις πολλές «αλητείες», δεν με απασχολούσε. Έχω ακούσει πολλά πράγματα, ειλικρινά δεν με αγγίζει τίποτα», επεσήμανε.

Όπως ξεκαθάρισε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη δεν είναι από τους ανθρώπους που είναι «χύμα». Θέλει όμως να είναι ειλικρινής και να λέει αυτό που σκέφτεται.

Εκείνο που έκανε πάντως εντύπωση είναι πως η Νατάσα Καλογρίδη έχει αλλάξει τελείως τον τελευταίο καιρό, έχοντας εγκαταλείψει το έντονο κατάξανθο χρώμα στα μαλλιά της.

Δείτε το βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *