Αυτά είναι τα 4 πιο μίζερα ζώδια – Θα σας… τρελάνουν στην γκρίνια


Όλοι μας έχουμε γνωρίσει μίζερους ανθρώπους. Είναι αυτοί που βλέπουν το ποτήρι ΠΑΝΤΑ μισοάδειο αντί για μισογεμάτο.

Πάντα εστιάζουν πρώτα στο αρνητικό και στη συνέχεια ψάχνουν… μήπως υπάρχει κάτι θετικό. Είναι καχύποπτοι ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά.

Μην τους κατηγορείτε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να οφείλεται στο ζώδιό του.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα τέσσερα πιο μίζερα ζώδια.

Τα 4 πιο μίζερα ζώδια

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο έχει μια τάση προς τον αρνητισμό. Δεν γκρινιάζει τόσο πολύ, απλά έχει μια ροπή προς το να βλέπει το ποτήρι μισοάδειο απ΄ ότι μισογεμάτο.

Επειδή ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης, είναι προσγειωμένος και λειτουργεί πολύ περισσότερο με τη λογική από ό,τι με το συναίσθημα. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές και προτιμάει να βλέπει το αρνητικό από το να δει το θετικό και να απογοητευτεί απότομα και ξαφνικά.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο είναι ο βασιλιάς της γκρίνιας. Ο Καρκίνος γκρινιάζει για τα πάντα και σε σχεδόν καθημερινή βάση. Δυσκολεύει έτσι τη ζωή των γύρω του με το μόνιμο παράπονό του.

Οι λόγοι αρκετοί: Η ευαισθησία του, το γεγονός ότι τα παίρνει όλα κατάκαρδα και η τάση του να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και τα γεγονότα στο μυαλό του.

Επίσης, βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και παραπονιέται διαρκώς, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή όλων. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι έντονα αρνητικός και απαισιόδοξος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά την απαισιοδοξία. Είναι πολύ καχύποπτο ζώδιο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα του την «φέρουν». Βλέπει το κακό κι όχι το καλό και είναι επιρρεπής στον αρνητισμό.

Επόμενο είναι να μην εμπιστεύεται εύκολα και να μην συγχωρεί την προδοσία.

Ιχθύ

Είναι μέσα στο παράπονο, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι καλά. Βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο και έχει μια τάση προς την απαισιοδοξία.

Είναι συναισθηματικά κυκλοθυμικός, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *