Αφροδίτη Γραμμέλη: «Για μένα ήταν ό,τι πιο σκληρό έχω βιώσει στη διαδικασία του διαζυγίου»


Mε αφορμή την υπόθεση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη που σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες για τη διατροφή των παιδιών τους που φέρεται να μην κατέβαλε ο τραγουδιστής, η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε για την προσωπική της ιστορία αφού κι εκείνη έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση.

«Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό από την ώρα που αρχίζεις και μετράς τα ποσά για να γίνει το συμφωνητικό με τον μπαμπά των παιδιών σου. Εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι σκληραίνει το πράγμα. Φτιάχνεις ένα χαρτί, ένα συμφωνητικό που το παιδί σου αρχίζεις να το βλέπεις σε ποσά. Για μένα ήταν ότι πιο σκληρό έχω βιώσει στη διαδικασία του διαζυγίου.

Ξέρω ότι η Σίσσυ αυτή τη στιγμή νιώθει δύσκολα για τα παιδιά της όμως, οφείλει να τα υπερασπιστεί γιατί είναι για τη ζωή της. Είναι πρακτικό θέμα. Πρέπει οι γυναίκες να υπερασπιζόμαστε τα παιδιά μας, δεν είναι για μας. Το γράφει το χαρτί ότι είναι διατροφή για το παιδί μας που πρέπει και οφείλουμε να διεκδικήσουμε» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του Πρωινού χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση.

Ακολούθησε μία μικρή σιωπή από τη Φαίη Σκορδά: «Δε θέλω να το σχολιάσω είπε».

Δείτε το βίντεο:in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *